Jay Leno lär sig om bilbatteriladdare

TV-programledaren Jay Leno, som i många år var värd för showen The Tonight Show, är en riktig bilentusiast och samlare.  I hans garage ryms enligt en uppgift hela 286 fordon, varav 169 bilar. Leno har även en egen YouTube-kanal som heter Jay Leno’s Garage, där han pratar om olika saker som har med fordonshobbyn att göra.

I ett avsnitt pratar man om bilbatteriladdare och får då besök av svenska CTEK. CTEK:s VD Jon Lind och den amerikanske marknadschefen Matt Ingram berättar för Leno om den unika svenska batteriladdaren och dess åttastegsladdprogram och hur laddaren kommunicerar med bilbatteriet. Intressant och sevärt. Lyssna även noga när Matt Ingram räknar upp de bilmärken som levererar en CTEK batteriladdare tillsammans med nya bilar. En imponerande lista.

Se programmet här nedan och besök oss och se vilken storlek du behöver, Bilbatteriladdare från CTEK